Selecteer een pagina

Wie is Robby ?

De naam is Robin Verheijen, souschef van restaurant Te Koop,- in Tilburg en oprichter van Robby’s Spices.

Liefde voor koken heb ik al van jongs af aan, na de opleiding tot basiskok besloot ik om mijzelf verder te ontwikkelen.
daardoor ben ik de Cas Spijkers Academie te volgen.
De elite koksopleiding.

Ruiken aan het vak begon tijdens mijn stage bij restaurant Te Koop,- in Tilburg.
In de daarop volgende jaren van Cas Spijkers Academie volgde ik stages bij restaurant Bolenius in Amsterdam, het jaar waarin zij hun eerste Michelinster mochten ontvangen en die ze tot op heden gewaarborgd hebben!
Restaurant One in Roermond die ook tot op het heden een Michelinster bezit.
Tijdens deze stages leerde ik meer over de Nederlandse keuken en de herkomst van de producten die we gebruikten.
In het bijzonder het belang van specerijen.

Mijn passie om mensen te laten genieten rijkt verder dan een avond in ons restaurant.
wij hebben voor jou een mooie selectie gemaakt van specerijen die mij dierbaar zijn.
Iedere blend is met zorg samengesteld om het beste uit de producten naar boven te halen.
Zo wil ik mijn passie tot in uw keuken delen.

Onze blends zijn zoutvrij hierdoor ideaal om zelf naar smaak aan te passen en geschikt voor een zoutloos dieet.

Volg ons op
Social media!