Ovenaardappelen en groente:

Ingrediënten:
200 gram Roseval aardappelen
5 stuks Bospeen
1 stuk Rode paprika
1 stuk Gele paprika
1 stuk Courgette
2 etl Cajunkruiden
3 etl Zonnebloemolie
evt. Zout

Bereidingswijze:

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Snijd de roseval aardappelen in parten en was deze even goed af.
    (dit doe je omdat de zetmelen aan de buitenkant sneller verkleuren, dan zijn de aardappels nog niet gaar als ze al helemaal gekleurd zijn)
  3. Snijd de bospeen in de lengte door de midden.
  4. Snijd de paprika’s en courgette in grove stukken.
  5. Leg alles op een ovenplaat besprenkel met de zonnebloemolie en de cajunkruiden.
  6. Meng alles goed door zodat overal olie en cajunkruiden zit.
    (voeg indien gewenst meer cajunkruiden toe)
  7. rooster alles in de oven tot de aardappelen gaar zijn dit zal ongeveer 20 minuten duren.

Serveer dit met een lekkere mayonaise en een stukje vlees of vis naar keuze.