Kruidige chocolade fudge brownie:

Ingrediënten:
225 gram Pure chocolade
200 gram Boter
125 gram Bruine basterdsuiker
125 gram Kristalsuiker
4 stuks Eieren
80 gram Bloem
1 etl Scherpe koek- en speculaaskruiden

Bereiding:
1. Verwarm je oven voor op 175 graden.
2. Vet een ovenschaal in met boter en leg onderin een bakpapiertje, zodat hij er straks goed uit komt.
3. Smelt in een ruime steelpan de boter.
4. Als de boter gesmolten is zet je de steel pan van het vuur.
5. Voeg nu de chocolade toe en laat het in de boter smelten.
6. Als de chocolade gesmolten is voeg je de suikers en de kruiden toe.
7. Roer het geheel goed door.
8. voeg nu de bloem toe en spatel dit door je chocolade mengsel heen.
9. Voeg nu 1 voor 1 de eieren toe en meng dit goed door, tot het beslag 1 geheel is.
10. Doe het beslag in de ingevette ovenschaal en smeer het beslag goed uit, zodat het beslag gelijkmatig verdeeld is.
11. Zet de ovenschaal in het midden van de oven en bak deze af gedurende 12 minuten.
12. Laat de brownie afkoelen en haal hem uit de vorm.
13. snijd de brownie in stukje en het genieten kan beginnen!

Wil je de brownie misschien nog iets specialer maken voeg dan 15 ml Arancello toe!! Of serveer er een klein glaasje erbij!